The Senior High School curriculum is anchored on the premise that all students are able to learn and are capable of being successful. Our curriculum is geared towards developing our students in becoming lifelong learners, instilling in them not only the skills but also the values and attitudes they need to become productive members of the society.

Our senior high school curriculum is a product of a well-developed integration of two curricula – the national curriculum and the international curriculum (Cambridge International AS and A Level). Such curriculum enables our students to earn two certificates. The curriculum has been tailored to the needs of our students for them to become life-long learners, critical and creative thinkers and good problem solvers to enable them to be successful in today’s globally competitive world.

Our greatest aim is to prepare and support our students academically, socially and emotionally as they make crucial decisions regarding their future university studies. We strive to provide our graduates an excellent academic foundation that will enable them to gain admission in prestigious universities both locally and abroad as well as to succeed in those institutions. Our curriculum creates a clear pathway for our senior high school students to achieve their educational and personal goals which will enable them to secure a fulfilling and successful future.

Kurikulum Sekolah Menengah Atas berdasarkan pada paham bahwa semua peserta didik dapat belajar dan berhasil. Kurikulum kami diarahkan untuk mengembangkan peserta didik yang terus belajar, dengan menanamkan dasar dalam diri mereka tidak hanya keterampilan tetapi juga nilai dan sikap yang mereka butuhkan untuk menjadi anggota masyarakat yang produktif.

Kurikulum sekolah menengah atas kami adalah kurikulum integrasi dari dua kurikulum yang dikembangkan dengan baik – kurikulum nasional dan kurikulum internasional (Cambridge International AS dan A Level). Kurikulum ini memberikan kesempatan peserta didik untuk mendapatkan dua sertifikat. Rancangan kurikulum disesuaikan dengan kebutuhan peserta didik agar mereka menjadi pembelajar yang berkesinambungan, kritis dan kreatif, pemecah masalah yang baik supaya mereka sukses bersaing di dunia global saat ini.

Tujuan utama kami adalah untuk mempersiapkan dan mendukung peserta didik kami secara akademis, sosial, dan emosional saat mereka membuat keputusan penting dalam pemilihan universitas. Kami bekerja keras untuk memberikan siswa lulusan akademik yang baik, memastikan mereka untuk diterima di Universitas ternama baik lokal maupun luar negeri serta berprestasi di institusi tersebut. Kurikulum kami menciptakan jalur yang jelas bagi peserta didik untuk mencapai pendidikan dan tujuan mereka yang dapat menjamin keberhasilan di masa depan.