VISION

“John Paul’s School menjadi satuan pendidikan yang bertujuan untuk mengoptimalkan pengetahuan, keterampilan dan karakter peserta didik berlandaskan nilai-nilai Kristiani.”

“John Paul’s School envisions to provide a world-class education and aims to optimize student’s knowledge, enhance skills and to build character within the framework of Christian values.”
MISSION

“Membekali peserta didik dengan ilmu pengetahuan dan keterampilan. Membimbing peserta didik untuk menjadi mandiri, disiplin dan kreatif. Mendidik peserta didik untuk menjadi warga negara yang baik dalam masyarakat global.”

“To equip students with knowledge and skills. To guide students to be independent, disciplined and creative. To develop responsible citizens within a global society.”

Jl. Harapan Indah Bulevar Sektor V
Kota Harapan Indah, Pusaka Rakyat,